עיצוב הדוכן הזה היה הפרויקט המסחרי הראשון שלי. מצחיק לחשוב שמונה
שנים אחורה ולחשוב שהיתה לו כל כך הרבה משמעות. בזכות הדוכן הזה נכנסתי לעולם
עיצוב היוגורטיות שהפך לטרנד ומטרנד הפך לדרך חיים בריאותית ונפוצה. דרך
היוגורטיות הפכתי למעצבת מובילה בתחום עיצוב הגלידריות ולא היתה גלידריה אחת כמעט
שנפתחה ולא עברה דרכי, אפילו בעקיפין. בזכות עיצוב הדוכן הזה נכנסתי גם לעולם עיצוב
הדוכנים. עיצוב דוכני מכירה בקניונים ועיצוב דוכנים לאירועים הוא עולם קסום בפני
עצמו שמשלב עיצוב פנים, עיצוב תעשייתי וכיאה לפרויקט מסחרי גם הרבה עיצוב גרפי. לא
פחות חשוב מכל אלו, בזכות הדוכן הזה למדתי כבר בפרויקט הראשון את הדקויות שביחסי
לקוח-נגר-מעצב. את ההבנה שעיצוב אומנם עולם יפה אבל ניהול פרויקט עיצובי ותכנונו
לא שונה מכל פרויקט מסחרי אחר. יש לוחות זמנים מטורפים, תקציב מוגבל, לקוח שלא
מבין איך הדוכן לא היה מוכן כבר אתמול ונגר שלא מבין מה הבעיה בבורג בולט או בסדר
בצבע... אבל אחרי הכל זה היה פרויקט מוצלח שגם היום, שמונה שנים לאחר שהוקם ברמת
גן, הועבר לדיזינגוף סנטר, נסגר וקם לתחייה בוריאציה חדשה, עדיין לקוחות מגיעים
אליי ומבקשים בדיוק את אותו העיצוב.
הדוכן עשוי עץ סנדוויץ בשילוב אמ.די.אף בגמר צבע ירוק שלייפלק בתנור.
חזיתות הדוכן עשויות פרספקס שקוף עם גרפיקה מאחור ותאורה פלורסנטית. את רצפת
הקניון הישנה ציפינו בויניל לדריכה בצורניות וצבעוניות המאפיינת את המותג החדש
ובאופן דומה גם טיפלנו בעמודים ובאלמנטים סמוכים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה